×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • David Walliams wil toegangskaart Charles zien

  David Walliams wil toegangskaart Charles zien

  De Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla stonden vorige week vol in de schijnwerpers tijdens de Royal Variety Performance. Komiek David Walliams, die de avond presenteerde, stak de draak met de koninklijke gasten.


  Walliams, verkleed als ouvreuse, baande zich een weg richting de ereplaatsen. Eenmaal aangekomen bij Charles en Camilla vroeg hij naar hun toegangsbewijzen. Op fragmenten die Daily Mail woensdag plaatste, nadat de registratie van de Royal Variety Performance dinsdagavond werd uitgezonden op de Britse televisie, is te zien dat de prins van Wales ad rem reageerde. Charles zwaaide met zijn programmaboekje naar Walliams.

  De Royal Variety Performance is een jaarlijkse variétéshow waarmee geld op wordt gehaald voor de Royal Variety Charity. De show wordt elk jaar bijgewoond door een of meerdere leden van de Britse koninklijke familie. Traditiegetrouw zijn zij onderwerp van grappen.

  Vorig jaar woonde prins Harry de avond bij, het jaar daarvoor waren prins William en zijn vrouw Catherine aan de beurt. Koningin Elizabeth woonde de Royal Variety Performance in 2012 voor het laatst bij, toen was het ook David Wallliams die de avond presenteerde.

  14 december 2016 - 14:06