×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • David Cameron op bezoek bij koningin

  Na Conservatieve zege in parlementsverkiezingen

  David Cameron op bezoek bij koningin

  De Britse premier David Cameron gaat vrijdagmiddag naar koningin Elizabeth. Hoewel een dergelijk bezoek geen verplichting is omdat Cameron al premier is, kiest de triomferende Conservatieve leider er volgens de BBC toch voor om formeel de opdracht te krijgen een nieuw kabinet te vormen.


  Elizabeth had de dag in haar woonkasteel Windsor zullen doorbrengen, maar komt speciaal voor de gelegenheid naar Buckingham Palace in Londen. Daar vlakbij is vrijdag de herdenking van VE-day, de Britse versie van Bevrijdingsdag, maar daarbij is de vorstin niet aanwezig. Zondag woont ze wel, samen met andere leden van de koninklijke familie, een herdenking bij in Westminster Abbey.

  8 mei 2015 - 11:13