×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • David Cameron: ‘Elizabeth rots van stabiliteit’

  Britse premier eert langst regerende monarch

  David Cameron: ‘Elizabeth rots van stabiliteit’

  De afgelopen 63 jaar was de Engelse koningin een rots van stabiliteit in een voortdurend veranderende wereld. Haar inzet en plichtsbesef hebben niet alleen in Groot-Brittannië maar in de hele wereld bewondering geoogst. Dat heeft de Britse premier David Cameron woensdag gezegd, de dag dat Elizabeth II met 63 jaar en 216 dagen de langst regerende Britse monarch in de geschiedenis wordt.


  De 89-jarige vorstin geniet nog steeds een goede gezondheid en regeert rustig verder over haar 63 miljoen onderdanen. Haar record wordt strikt genomen in de vroege avond gevestigd. Ze brengt de heuglijke dag overigens samen met haar 94-jarige echtgenoot prins Philip door in Schotland, waar ze in deze tijd van het jaar altijd verblijft. Ze houdt daar een korte toespraak nadat ze de treinverbinding Scottish Borders Railway heeft geopend.

  9 september 2015 - 11:50