×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • David Cameron biedt Queen excuses aan

  Premier klapte uit de school over reactie na referendum

  David Cameron biedt Queen excuses aan

  De Britse premier Cameron gaat persoonlijk zijn excuses aanbieden aan koningin Elizabeth II. Toen de uitslag van het Schotse referendum bekend was, klapte hij uit de school over de reactie van de Britse vorstin. Ze 'spinde' volgens hem van vreugde toen ze hoorde dat de Schotten ervoor hadden gekozen bij het Verenigd Koninkrijk te blijven.


  Britse media melden nu dat Cameron van plan is persoonlijk zijn excuses aan te bieden. "Ik schaam me diep. Het spijt me enorm", zei Cameron woensdag. "Het was een privégesprek, maar een privégesprek dat ik niet had moeten voeren. Het zal niet meer gebeuren. Mijn kantoor heeft al contact gehad met het paleis om dat duidelijk te maken en ik zal zelf ook contact opnemen", zei hij tegen de Britse pers.

  Cameron maakte de gewraakte opmerking dinsdag tegen de New Yorkse oud-burgemeester Michael Bloomberg zonder te beseffen dat hij binnen bereik was van de persmicrofoons. Hij zei dat hij 'nog nooit iemand zo gelukkig' op een gebeurtenis had horen reageren. Buckingham Palace weigerde op de opmerking van Cameron te reageren.

  25 september 2014 - 10:14