×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • David Beckham over beslissing Harry en Meghan: ‘heel verstandig’

  Vriend van het stel doet zijn zegje

  David Beckham over beslissing Harry en Meghan: ‘heel verstandig’

  Voetballer David Beckham heeft zich uitgelaten over Harry en Meghan en hun beslissing om een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis.


  David is een goede vriend van Harry en ondanks het feit dat hij Harry nog niet persoonlijk over de verhuizing en recente ontwikkelingen heeft gesproken, doet hij nu toch uit de doeken hoe hij ertegenover staat.

  Hij geeft aan het ‘een hele verstandige beslissing’ te vinden dat Harry en Meghan ervoor hebben gekozen zich anders te profileren en wat stappen terug te doen.

  LEES OOK:

  De voetballer – zelf vader van 4 kinderen – ziet Harry enorm groeien en floreren in zijn rol als vader. Zijn vrouw Victoria en hij zijn dan ook ‘heel trots’ op hem. “Het is zo’n geweldig persoon. Ik denk dat Harry het fantastisch vindt om vader te zijn, iets waar hij altijd op hoopte en naar uitkeek.” David geeft verder aan dat zodra je vader wordt, alles verandert. “Het geluk van je kind staat altijd voorop”, aldus de vedette.

  Bron: ANP, Entertainment Tonight. Beeld: ANP

  27 februari 2020 - 15:18