×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dankwoord Harry en Meghan

  Zoveel vriendelijke Kiwi's'

  Dankwoord Harry en Meghan

  De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een dankbericht uitgestuurd voor het overweldigende onthaal dat zij de afgelopen weken hebben gekregen tijdens hun tour door Oceanië.


  "Bedankt Nieuw-Zeeland voor de prachtige laatste week", zo staat in het bericht dat verspreid is door Kensington Palace. "Het was een voorrecht om zoveel vriendelijke 'Kiwi's' te ontmoeten."

  "Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – we vertrokken geïnspireerd en zijn herinnerd aan hoe ieder van ons een verschil kan maken", aldus de hertog en hertogin van Sussex.

  Op een bijgevoegde foto poseert Meghan in het bos bij de Redwood Memorial Grove in Rotorua. Dat was woensdag een van hun laatste bestemmingen in Nieuw-Zeeland.

  2 november 2018 - 14:48