×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Cressida kan huwelijk met Harry niet aan’

  Halfbroer van Cressida uit zorgen over druk journalisten en fotografen

  Cressida kan huwelijk met Harry niet aan’

  De halfbroer van Cressida Bonas betwijfelt of zijn zusje is opgewassen tegen de druk die een eventueel huwelijk met de Britse prins Harry met zich meebrengt. Volgens Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe moet Cressida nog maar eens goed nadenken over de consequenties hiervan.


  Jacobi neemt de vrouw van prins William als voorbeeld. Volgens hem wordt Kate dagelijks zwaar onder druk gezet door journalisten en fotografen, en hij weet niet zeker of Bonas dit ook aan zou kunnen. ''Cressida is helemaal geen harde tante. Ze is een heel gevoelig en lief meisje'', zegt Jacobi tegen Mirror.

  De halfbroer van Cressida vervolgt: ''Het is een uitdaging, dat kun je niet ontkennen. Het is iets dat moeilijk is voor iedereen die aan het daten is met een royal of met een royal wil trouwen. Op een bepaalde manier is het anders dan andere vormen van bekendheid. Het is een inbreuk op je privacy en dat is heel lastig.''

  Vergrootglas

  Maar volgens Jacobi wordt het niet alleen lastig voor Cressida als ze trouwt met Harry. Halfzussen Isabella, Georgiana en Pandora en Jacobi zelf komen ook onder een vergrootglas te liggen als hun zusje trouwt met de Britse prins.

  Cressida en Harry zijn 18 maanden samen en volgens insiders kan het niet lang meer duren voordat Harry zijn vriendin ten huwelijk vraagt.

  22 november 2013 - 12:25