×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Cressida herdenkt overleden vriend van Harry

  Samen met prins Williams schoonmoeder Carole Middleton

  Cressida herdenkt overleden vriend van Harry

  Cressida Bonas, de vriendin van prins Harry, heeft woensdagavond een herdenkingsdienst in Londen bijgewoond. De dienst was voor een overleden vriend van de prins. De roodharige royal kon zelf niet van de partij zijn, omdat hij door Antarctica trekt voor de de stichting Help the Heroes (help de helden). Het model had echter wel ander gezelschap, namelijk prins Williams schoonmoeder Carole Middleton, de moeder van de hertogin van Cambridge.


  De 24-jarige danseres werd ook vergezeld door een vriend tijdens het kerstconcert in de St. Luke's kerk, schrijft Mail Online donderdag. Cressida en Harry daten inmiddels 19 maanden. De twee tortelduifjes zouden tijdens de expeditie van Harry contact houden via een satelliettelefoon, wat 5 pond per minuut (6 euro) kost.

  De kerkdienst was ter nagedachtenis aan Henry van Straubenzee, met wie zowel Harry als prins William goed bevriend was. Henry kwam in 2002 net voor kerst om het leven door een auto-ongeluk in Berkshire. Sindsdien hebben de beide prinsen en hun vrienden duizenden ponden ingezameld om scholen in Oeganda op te richten. Henry was van plan zes maanden te gaan lesgeven in het Afrikaanse land.

  Behalve Cressida was ook Harry's ex Chelsy Davy bij de dienst, met wie Harry een relatie had tussen 2004 en 2010. Zij zou de relatie destijds hebben beëindigd omdat ze een leven in de spotlights niet zag zitten. Het leek Chelsy woensdag niet te deren dat Harry's nieuwe vriendin ook aanwezig was.

  5 december 2013 - 11:12