×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Conventie roodharigen: ‘Harry, kom langs!’

  Britse prins uitgenodigd

  Conventie roodharigen: ‘Harry, kom langs!’

  De Britse prins Harry is uitgenodigd om deel te nemen aan de Irish Red Head Convention in de Ierse plaats Cork. Organisator Joleen Cronin vraagt de roodharige royal in een brief aan Clarence House, het secretariaat van de prins, om langs te komen.


  ''We verzekeren dat je je geen moment zal vervelen. Als een mederoodharige ben je welkom om deel te nemen aan het jaarlijkse kampioenschap wortelgooien, kun je speeddaten met andere roodharigen en zal je je vermaken met onze nachtelijke uitstapjes in de stad'', zo quotet Irish Examiner de brief. Harry mag zich verder ook inschrijven voor de koning-en-koninginverkiezing. ''Twee gelukkige mensen worden dan gekroond als royalty van de conventie van dit jaar.''

  De prins heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging, aldus Cronin. Gelukkig verwacht ze in elk geval 500 andere roodharigen, afkomstig uit alle delen van de wereld, op de conventie. De opbrengsten van het opmerkelijke festival, dat van 22 tot en met 24 augustus duurt, gaan naar de Ierse kankerstichting.

  15 augustus 2014 - 10:22