×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Clooney komt op voor Meghan

  Achtervolgd als Diana

  Clooney komt op voor Meghan

  De Amerikaanse acteur George Clooney heeft Meghan vergeleken met prinses Diana. “Van de hertogin van Sussex wordt al net zo’n vijandsbeeld geschapen als Diana destijds. Ze wordt overal achtervolgd, het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. En we weten hoe het met Diana is afgelopen”, zei Clooney.

  Clooney, een goede vriend van Prins Harry en Meghan, zei dit op een bijeenkomst in Los Angeles. Hij was samen met zijn echtgenote Amal aanwezig bij het koninklijk huwelijk vorig jaar.

  De uitspraken van Clooney komen kort nadat een krant delen uit een persoonlijke brief publiceerde van de zwangere Meghan aan haar vader Thomas Markle. Vader, die de brief lekte, en dochter hebben geen goede verstandhouding met elkaar.

  In de brief vroeg Meghan haar vader haar privacy te respecteren en geen zaken meer over zijn dochter naar buiten te brengen. Thomas was teleurgesteld omdat hij een gebaar van toenadering van zijn dochter verwachtte.

  13 februari 2019 - 08:38