×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte kreeg mutsje van moeder Spaanse nanny’

  Gedragen door prinsesje tijdens verlaten ziekenhuis

  Charlotte kreeg mutsje van moeder Spaanse nanny’

  Het gebreide mutsje dat prinses Charlotte ophad toen ze zaterdag vlak na haar geboorte voor het eerst voor de fotografen verscheen, was een cadeautje van de moeder van haar Spaanse nanny. Zo heeft Daily Mail achterhaald.


  Net als vlak na de geboorte van prins George ontstond er deze week een run op de kleertjes van Charlotte. Kensington Palace wilde volgens de Britse krant niks prijsgeven over het crèmekleurige mutsje, dat was 'privé'. Maar nu blijkt dat het een cadeautje is van de moeder van Maria Teresa Turrion Borrallo, zij is de nanny van prins George.

  De Spaanse zou het gebreide petje hebben gekocht bij de luxewinkel Irulea in de stad San Sebastian. De moeder van oppas Maria zou hierbij ook een jasje, schoentjes, dekentje en matrasje hebben gekocht. Allemaal in dezelfde crèmekleur. Ongeveer anderhalve maand geleden stuurde de Spaanse vrouw dit op naar Londen. De winkel Irulea plaatste deze week al een berichtje op hun Facebookpagina waarin ze schreven dat het mutsje uit hun winkel kwam.

  Eerder deze week vertrokken prins William, Kate en hun twee kinderen van Kensington Palace in Londen naar Anmer Hall, op zo'n 190 kilometer van de hoofdstad bij Norfolk. Verwacht wordt dat het jonge gezin daar de komende weken zal verblijven. De hertog en hertogin van Cambridgde en hun kroost hebben hier iets meer privacy dan in Londen.

  8 mei 2015 - 10:43