×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles zegt bliksembezoek af

  ‘Technische problemen’ met vliegtuig

  Charles zegt bliksembezoek af

  Grote teleurstelling op Mainland, het hoofdeiland van de Shetlandeilanden zaterdagmiddag omdat prins Charles “tot zijn grote spijt” zijn bliksembezoek op het laatste moment moest annuleren.

  Volgens de Shetland Times waren er technische problemen met zijn vliegtuig waardoor de hertog van Rothesay, zoals de titel luidt die Charles in Schotland gebruikt, de oversteek naar het vliegveld Sumburgh aan de zuidtip van het eiland niet kon maken.

  De leden van de Shetland Amenity Trust keken dan ook sip, aldus lokale media, toen ze hoorden dat Charles niet kwam. Zij hadden zich verzameld in Old Scatness bij het archeologische dorp uit de IJzertijd, waar de prins een uitgebreide rondleiding zou krijgen.

  Charles, die in 2007 voor het laatst op de Shetlandeilanden was, zou daar ook praten met de organisatoren van de in september te houden Shetland Wol Week en gaan kijken bij de jaarlijkse schoonmaakactie op de Shetlandeilanden, ‘Da Voar Redd Up’ waaraan twintig procent van de eilandbevolking deelneemt.

  Clarence House, het kantoor van de prins, heeft nog niks gezegd over het opnieuw plannen van het bezoek.

  28 juli 2019 - 14:42