×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles wordt op de hoogte gehouden

  Politie informeert over nieuw onderzoek Diana

  Charles wordt op de hoogte gehouden

  De politie houdt prins Charles en andere leden van de Britse koninklijke familie op de hoogte van de vorderingen in het nieuwe onderzoek rond de dood van prinses Diana. Scotland Yard, het hoofdbureau van de Londense politie, heeft verder aan Britse media verklaard contact op te nemen met de familie van Dodi Al Fayed, die samen met Diana en de chauffeur Henri Paul om het leven kwam bij het auto-ongeluk in 1997.


  De politie verdiept zich momenteel in nieuwe beweringen dat de dood van de prinses geen ongeluk was, maar het werk van de Special Air Service van het Britse leger. Ene soldaat N. zou hebben gezegd dat de SAS achter de dood van prinses Diana zit, volgens correspondentie tussen N.'s familie en zijn commandant.

  De correspondentie kwam naar boven in een rechtszaak tegen de huisgenoot van N., die is veroordeeld voor het verstoppen van een wapen en kogels in zijn kamer. N. zelf zit ook een straf uit voor hetzelfde vergrijp.

  Uit eerder onderzoek kwam naar voren dat Henri Paul alcohol gedronken had en dat onvoorzichtig rijgedrag de oorzaak was van het ongeluk. De ouders van de chauffeur hebben dit nooit geloofd.

  Een woordvoerder van de koninklijke familie heeft laten weten dat er geen reactie komt op het nieuws van prins William of prins Harry, de twee zoons van Diana.

  23 augustus 2013 - 14:08