×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles wil landhuis in Cornwall kopen’

  Prins heeft 14 miljoen euro over voor Port Eliot House

  Charles wil landhuis in Cornwall kopen’

  Prins Charles overweegt volgens Daily Mail een eeuwenoud landhuis in Cornwall te kopen. Hij zou omgerekend bijna 14 miljoen euro overhebben voor Port Eliot House, een landhuis dat maar liefst 123 kamers telt.


  Port Eliot House stamt uit de zestiende eeuw. De Britse krant schrijft dat Charles met de huidige eigenaar, de tiende graaf van St. Germans, onderhandelt over de aankoop. Er wordt onderzocht of de tuin en de stallen bij het landhuis en een deel van de inboedel ook kunnen worden overgenomen van graaf Peregrine Eliot.

  Vorig jaar kocht Charles' hertogdom van Cornwall al een groot stuk land bij Port Eliot. Het is niet duidelijk wat de prins van Wales van plan is met het landhuis, waar jaarlijks een kunstfestival wordt gehouden. Daily Mail hoort van een ingewijde dat hij het historische gebouw mogelijk wil gebruiken als kunstcentrum.

  6 maart 2015 - 14:38