×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Charles wil crisisoverleg met Andrew’

  Hertog van York moet open kaart spelen

  ‘Charles wil crisisoverleg met Andrew’

  Prins Charles wil zo snel mogelijk met de geplaagde prins Andrew om de tafel voor crisisoverleg rondom zijn jongere broer.


  Dat meldt althans The Sunday Mirror op basis van bronnen. Charles wil dat Andrew open kaart speelt en hem alles vertelt over zijn banden met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein.

  De prins van Wales zit momenteel op het landgoed Sandringham in Norfolk. Naar verwachting wordt Andrew daar ook naartoe geroepen. Zodat ze gezamenlijk kunnen besluiten hoe ze nu verder gaan.

  Prins Andrew ligt al enige tijd zwaar onder vuur mede door zijn interview met BBC Newsnight. Daarin vertelt hij over zijn banden met de van misbruik beschuldigde Jeffrey Epstein, die eerder dit jaar in een New Yorkse cel zelfmoord pleegde. Na het omstreden interview legde de Britse prins Andrew zijn openbare functies neer. Ook moest hij zijn kantoor op Buckingham Palace verlaten en trokken meerdere liefdadigheidsinstellingen hun handen van hem af.

  Naar verluidt heeft Charles een belangrijke rol gespeeld bij de beslissing om Andrew op een zijspoor te zetten.

  Zondag werd de hertog van York opnieuw in een kwaad daglicht gesteld door Britse media. Andrew zou zijn eigen belang en die van een bevriende zakenmagnaat hebben gediend, terwijl hij eigenlijk op pad was als handelsgezant voor zijn land.

  2 december 2019 - 09:00