×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles schrijft boek over klimaatverandering

  Charles schrijft boek over klimaatverandering

  Prins Charles is in de pen geklommen om mee te werken aan een boekje over klimaatverandering. De Britse troonopvolger gaat daarin onder meer in op de mogelijke kansen en oplossingen. Dat heeft co-auteur Tony Juniper onthuld in Britse media.


  Het boekje wordt uitgegeven door de Britse uitgeverij Ladybird, het best bekend van haar kinderboeken waarin bepaalde onderwerpen op eenvoudige wijze worden uitgelegd. Climate Change telt 52 pagina's en is onderdeel van een serie speciaal voor volwassenen. Naast Juniper werkt ook Emily Shuckburgh aan de uitgave mee.

  "Zijne koninklijke hoogheid, Emily en ik hebben hard moeten werken om ervoor te zorgen dat elk woord raak is, terwijl tegelijkertijd de juiste afbeeldingen ervoor moeten zorgen dat ons punt duidelijk wordt", aldus Juniper. Hij hoopt dat het boek de 'tand des tijds' doorstaat.

  Climate Change komt op 26 januari uit.

  15 januari 2017 - 14:52