×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles reist zonder Camilla door Australië

  Charles reist zonder Camilla door Australië

  Camilla, de hertogin van Cornwall, vergezelt haar man prins Charles niet op zijn tour door Australië komend voorjaar. Ze gaat wel met hem mee voor de opening van de Commonwealth Games, maar vliegt daarna weer naar huis.


  Clarence House bevestigt tegenover Britse media dat Camilla en Charles op 4 april samen naar Brisbane en Gold Coast gaan voor de Commonwealth Games en een evenement van Women Of The World. De hertogin vliegt vervolgens op 6 april alweer terug, terwijl Charles alleen verder gaat als hij een bezoek brengt aan het Great Barrier Reef, Cairns, Gove en Darwin. Ook vliegt hij naar het eiland Vanuatu.

  'De hertogin wist zeker dat ze bij de Commonwealth Games wilde zijn, maar het duurde iets langer voordat ze over de rest van het programma had besloten', zegt een woordvoerder van Camilla tegen Sky News. Volgens de zegsvrouw heeft de hertogin al een drukke agenda en is de reis naar Australië 'slopend'.

  Haar vroege terugkeer naar huis, heeft niets met gezondheidsredenen te maken. 'Ze is zo fit als een hoentje', aldus de woordvoerder.

  27 februari 2018 - 09:49