×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles op de bres voor land waar hij en Camilla dol op zijn

  Prins ondanks Corona bij een liefdadigheidsdiner aanwezig

  Charles op de bres voor land waar hij en Camilla dol op zijn

  Prins Charles maakte zijn opwachting bij een diner in Londen, dat in het teken stond van de bosbranden in Australië.


  Van Charles en zijn vrouw Camilla is bekend dat zij graag in Australië komen en het land een warm hart toedragen. Het is dan ook niet verrassend dat Charles aanschoof voor een diner met als centraal thema de (nasleep van de) bosbranden in het land.

  Gisteravond werd een benefietavond gehouden, om aandacht te vragen voor de bosbranden in Australië en de betrokken brandweerlieden te bedanken. Georganiseerd door de gemeente Londen en de Australische Commissie in het Verenigd Koninkrijk. En ondanks de aanwezigheid van behoorlijk wat mensen  – en daarmee mogelijk besmettingsgevaar met Corona – was prins Charles erbij.

  Lees ook:

  Camilla bleef thuis, maar van haar is bekend dat ze onlangs doneerde aan GIVIT, een organisatie die de slachtoffers van de bosbranden helpt.

  Op het Twitter-account van Clarence House is een filmpje van Charles’ toespraak tijdens het liefdadigheidsdiner te zien:

   

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @ClarenceHouse

  13 maart 2020 - 11:18