×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles op bezoek in ‘prinsdom’ Wales

  Charles op bezoek in ‘prinsdom’ Wales

  Prins Charles, als Brits troonopvolger beter bekend onder zijn officiële titel 'prins van Wales' is zondag begonnen aan zijn jaarlijkse zomerbezoek aan het prinsdom. Vanuit zijn boerderij Llwynywermod nabij Llandovery in Carmarthenshire maakt hij een week lang uitstapjes in de omgeving. Motto van de bezoeken die Charles dit jaar in Wales aflegt is 'celebrate enterprise'.


  De prins wil ondernemerschap in het zonnetje zetten en het unieke erfgoed van Wales onder de aandacht brengen en duurzaamheid promoten, zo liet Clarence House voorafgaand aan het bezoek weten. "De prins van Wales kijkt uit naar een paar drukke paar dagen met afspraken in acht Welshe graafschappen en ontmoetingen met mensen uit onder meer het leger en het bedrijfsleven", aldus een woordvoerder.

  Zondag was de prins in het dorpje Myddfai, niet ver van zijn residentie, om een glas-in-lood raam te onthullen in het gemeenschapscentrum.

  9 juli 2017 - 16:13