×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles moet kinderen en kleinkinderen meenemen naar Australië’

  Camilla zet vliegangst opzij voor lange vlucht

  Charles moet kinderen en kleinkinderen meenemen naar Australië’

  Camilla zet volgend jaar haar afkeer van lange vliegreizen opzij voor een trip naar de Australische deelstaat Queensland. Op uitnodiging van premier Annastacia Palaszczuk komt de hertogin van Cornwall samen met echtgenoot prins Charles naar Goldcoast voor de Gemenebest Spelen, die daar in april plaatsvinden.


  De deelstaatminister voor toerisme kon haar geluk niet op. Zij zag meteen tientallen miljoenen aan extra inkomen voor de toerismeindustrie door de extra aandacht die op Queensland wordt gevestigd door het koninklijk bezoek. De directeur van Queenslands toerisme-agentschap meende dat Charles en Camilla meteen ook maar William en Catherine met hun kinderen moeten meenemen. "Zo'n visite is van onschatbare waarde", aldus Daniel Gschwind.

  Voor Charles wordt het zijn zeventiende reis 'Down Under'. Samen met Camilla was hij er voor het laatst in 2015, maar toen werd Queensland overgeslagen. Koningin Elizabeth bezocht Australië maar liefst zestien keer en haar man prins Philip heeft het familierecord nog vast in handen met 22.

  25 juli 2017 - 13:50