×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles luidt noodklok in Nieuw-Zeeland

  Er is onmiddellijke actie nodig

  Charles luidt noodklok in Nieuw-Zeeland

  Prins van Wales heeft zijn bezoek aan Nieuw-Zeeland aangegrepen om andermaal zijn zorgen te uiten over het milieu. In een speech op de Lincoln University waarschuwde de Britse troonopvolger dat het al bijna te laat is om de aarde te redden.

  Volgens Charles is er “onmiddellijke actie” nodig en zijn woorden alleen niet genoeg. Volgens de prins van Wales bevindt de mensheid zich “op een keerpunt” en is er nog maar weinig tijd over voordat het lot van de planeet uit onze handen valt.

  “Als we de natuur en haar bezittingen vergelijken met een bankrekening, is het duidelijk dat we al eeuwenlang een duizelingwekkend uitgavepatroon hebben. We hebben inmiddels hoge schulden en moeten een manier vinden om die schuld af te lossen”, aldus Charles. “Elke zichzelf respecterende arts had ook al lang ingegrepen als een patiënt er net zo aan toe zou zijn als de planeet.”

  Charles is al jaren een voorvechter voor een beter milieu.

  22 november 2019 - 16:52