×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles: ‘Ik ben blij dat ik weer opa word!’

  Prins van Wales dolblij met zwangerschap Catherine

  Charles: ‘Ik ben blij dat ik weer opa word!’

  Prins Charles is dolblij dat zijn zoon William en diens echtgenote Catherine een tweede kindje verwachten. "Het is geweldig nieuws, ik ben blij dat ik weer opa word", vertelt de prins volgens Hello! Magazine.


  "Ik kijk er echt naar uit, ik hoop dat ik dit keer een kleindochter krijg", zei Charles dinsdag lachend tijdens een bijeenkomst in Londen.

  Het Britse Koninklijk Huis maakte maandag bekend dat de hertog en hertogin van Cambridge een tweede kindje verwachten. Catherine heeft net als bij haar eerste zwangerschap last van extreme misselijkheid en moest daarom begin deze week een bezoek aan de universiteit van Oxford afzeggen. Daar vertelde prins William heel blij te zijn met het babynieuws. "Catherine voelt zich intussen wat beter, maar we hebben wel wat spannende dagen gehad."

  10 september 2014 - 10:09