×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles herdenkt Ierse oorlogsslachtoffers

  Charles herdenkt Ierse oorlogsslachtoffers

  De Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben vrijdagochtend op hun laatste dag van hun bezoek aan Ierland de begraafplaats Glasnevin in Dublin bezocht. Hier herdachten zij de gevallenen van de Paasopstand van 1916 en de Eerste Wereldoorlog.


  Charles legde een krans neer bij de muur waarop de namen van de slachtoffers staan. Eerder zei Buckingham Palace dat het bezoek aan de begraafplaats Charles en Camilla in staat zou stellen om 'de mannen en vrouwen te eren wier offer in tijden van conflict de gedeelde geschiedenis van onze twee landen heeft vormgegeven'.

  Later op de dag heeft Charles nog een ontmoeting met de Ierse premier Enda Kenny. Camilla bezoekt dan een centrum voor verkrachtingsslachtoffers in de Ierse hoofdstad.

  Het bezoek aan Ierland begon dinsdag. Het is voor het derde achtereenvolgende jaar dat het paar een officieel bezoek brengt aan het buurland.

  12 mei 2017 - 13:27