×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles geeft update over gezondheid vader Philip

  "Sir, hoe gaat het met uw vader"

  Charles geeft update over gezondheid vader Philip

  Het is nog altijd niet geheel duidelijk wat de Britse prins Philip (98) precies mankeert, maar volgens zijn zoon Charles wordt hij goed verzorgd.


  De troonopvolger ging maandag even langs in het ziekenhuis. Later tijdens zijn bezoek aan overstroomde gebieden in South Yorkshire deelde hij een update over de toestand van zijn vader. Dat meldt Hello! Magazine.

  “Hij wordt zeer goed verzorgd in het ziekenhuis”, is het antwoord van Charles als een journalist hem naar de situatie van Philip vraagt. “Op dit moment is dat alles wat we weten.” Niet alleen de aanwezige pers was benieuwd naar de gezondheid van Charles’ vader, ook iemand uit het publiek vroeg ernaar. “Sir, hoe gaat het met uw vader”, vroeg iemand. “Prima. Op die leeftijd werkt de boel niet altijd even goed”, aldus Charles.

  De hertog van Edinburgh werd vrijdag uit voorzorg naar het King Edward VII-ziekenhuis in Londen gebracht. Volgens een paleiswoordvoerder wordt hij behandeld voor “een aandoening waarvan bekend was dat hij die had”.

  24 december 2019 - 09:00