×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles geeft flink bedrag voor Manchester’

  Charles geeft flink bedrag voor Manchester’

  Prins Charles heeft de portemonnee getrokken voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. De Britse troonopvolger zou een flink bedrag hebben overgemaakt aan het We Love Manchester Emergency Fund, dat is opgezet door de Britse tak van het Rode Kruis.


  Hoeveel Charles heeft overgemaakt, liet Clarence House niet los. Volgens Britse media is wel bevestigd dat de prins van Wales geld doneerde. Daily Mail heeft het over een bedrag van ‘enkele duizenden ponden’.

  Maandag kwamen 22 bezoekers van een concert van Ariana Grande om door een zelfmoordaanslag. Nog eens tientallen veelal jonge fans van de Amerikaanse zangeres raakten gewond. Charles en zijn vrouw Camilla lieten dinsdag weten “intens verdrietig” te zijn na de aanslag. “Woorden kunnen niet beschrijven wat zoveel gezinnen nu moeten voelen in deze ongelooflijk moeilijke tijd. Wij leven mee met iedereen die zo tragisch geliefden heeft verloren of op een andere manier zijn getroffen.”

  Elizabeth

  Vlak voordat Charles en Camilla hun medeleven betuigden, deed koningin Elizabeth dat. Zij liet niet alleen weten mee te leven met de slachtoffers, maar sprak ook haar bewondering uit voor de inwoners van Manchester en de uitgerukte hulpdiensten.

  Donderdag bracht de Britse vorstin een onaangekondigd bezoek aan het Royal Manchester Children’s Hospital. Daar worden veel jonge slachtoffers van de aanslag verzorgd.

  26 mei 2017 - 13:22