×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en William lieten Elizabeth in de steek bij ontvangst Trump’

  Charles en William lieten Elizabeth in de steek bij ontvangst Trump’

  De Britse prins Charles en zijn zoon prins William hebben geweigerd om deel uit te maken van het ontvangstcomité dat de Amerikaanse president Donald Trump vrijdag kreeg op Windsor Castle. Dat stelt althans een bron tegen The Sunday Times.


  Tijdens de voorbereidingen lieten beide prinsen weten dat ze niet wilden deelnemen aan Trumps bezoek. "Het is heel ongebruikelijk dat de koningin er alleen voor stond. Meestal wordt ze door iemand vergezeld", zegt de ingewijde.

  Sinds prins Philip een stap terug heeft gedaan, krijgt koningin Elizabeth soms gezelschap van Charles of William. Philip komt nu nog zelden opdagen bij publieke optredens. "Hij komt wanneer hij wil. Als hij het had gewild, had hij erbij kunnen zijn", aldus de bron.

  Volgens The Times hield koningin Elizabeth het bezoek van Trump bewust zo kort mogelijk.

  16 juli 2018 - 08:58