×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en William doen indringende oproep

  Tegen illegale handel in wilde dieren

  Charles en William doen indringende oproep

  Prins Charles en zijn zoon prins William hebben met een videoboodschap aandacht gevraagd voor de illegale handel in wilde dieren. Aan het einde van de serieuze boodschap doen de prinsen in zes verschillende talen een oproep aan iedereen om de dieren in het wild te steunen.


  De zoon en kleinzoon van koningin Elizabeth brengen de boodschap uiteraard in het Engels, maar ook in het Arabisch, Vietnamees, Spaans, Swahili en in het Mandarijn.

  In de video vragen ze of mensen actie willen ondernemen tegen de illegale handel. "Ondanks alle vreselijke gebeurtenissen blijven we optimistisch, want we kunnen wat doen", aldus de hertog van Cambridge. "Er moet zoveel gedaan worden. Regeringen, internationale organisaties en andere bedrijven kunnen dit probleem niet alleen aan. We moeten allemaal actie ondernemen tegen deze criminele bendes", voegt Charles daar aan toe.

  "Wij moeten de generatie zijn die dit een halt gaat toeroepen", vindt William. "Als we wachten is het te laat. Dus we vragen jullie om erover te praten, om organisaties te steunen die er wat aan doen en om anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen."

  9 februari 2014 - 15:16