×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla sturen brief aan nabestaanden MH17

  In onze gedachten en gebeden zijn we bij u'

  Charles en Camilla sturen brief aan nabestaanden MH17

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben een brief geschreven naar de nabestaanden van een van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne. Dat weet ITV, op hun website staat een foto van de brief.


  Barry Sweeney, vader van de omgekomen Liam Sweeney, vertelt de nieuwswebsite dat de brief hem veel goed heeft gedaan. Hij zegt 'erg dankbaar' te zijn voor het gebaar van de prins van Wales en de hertogin van Cornwall.

  In de brief condoleren Charles en Camilla de familie van Sweeney. "Wij voelen met u en uw familie mee", schrijft Charles. "We beseffen dat we weinig voor u kunnen doen in deze vreselijke tijd, maar in onze gedachten en gebeden zijn we bij u."

  21 augustus 2014 - 14:32