×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla reageren geschokt op bloedbad Canada

  De ergste schietpartij in de geschiedenis van Canada

  Charles en Camilla reageren geschokt op bloedbad Canada

  Afgelopen maandag vielen er bij een schietpartij in Portapique in Nova Scotia zeker negentien doden. Na koningin Elizabeth en prins Philip hebben ook prins Charles en zijn vrouw Camila met afschuw gereageerd op deze vreselijke gebeurtenis.


  In een verklaring die Clarence House gisteravond verspreidde stond dat Charles en Camilla ‘diep geschokt’ waren toen het nieuws hen bereikte. Het stel omschrijft de schietpartij, de dodelijkste in de geschiedenis van Canada, als bruut, zinloos en wreed. “Ons hart gaat uit naar de families en vrienden van iedereen die zo tragisch om het leven is gekomen en naar degenen die gewond zijn geraakt.”

  Charles prees de hulpdiensten uitvoerig, net zoals zijn moeder die dag al eerder had gedaan. Tijdens de coronacrisis hebben zij het al zwaar dus wordt hun hulp extra gewaardeerd. Camilla en Charles sloten hun bericht af met hun medeleven. “Onze gedachten en gebeden gaan in deze hartverscheurende tijden uit naar de families van de slachtoffers, de inwoners van Nova Scotia en alle Canadezen.”

  Lees ook:

  Nu de lockdown nog wel even voortduurt in veel landen, delen sommige royals hun tips om de dagen zowel nuttig als aangenaam te kunnen doorkomen.

  Camilla deelt 9 boekentips om coronacrisis door te komen

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  22 april 2020 - 16:32