×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla over Heart of Wales-spoorlijn

  Charles en Camilla over Heart of Wales-spoorlijn

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben woensdag in Wales een treinritje gemaakt. De derde dag van het bezoek van de prins van Wales en de hertogin van Cornwall aan Wales begon op het stationnetje van Llandovery, waar zij een taart aansneden ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van de Heart of Wales-spoorlijn.


  Aansluitend ging het paar per trein naar Builth Wells, waar ze werden opgewacht door Welshe koningshuisfans. Het paar begaf zich naar het centrum van het stadje, waar ze de officiële opening verrichtten van de gerenoveerde Strand Hall.

  Charles, die een groot voorvechter is van het in stand houden van het goede oude handwerk, ontmoette in Brecon Beacons jongeren die les krijgen in oude ambachten. Het programma Get Into Rural Skills wordt gestend door de Prince's Trust, Charles' eigen stichting.

  De dag werd afgesloten met dienst in de kathedraal van Llandaff, ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van de National Health Service (NHS), het Britse ziekenfonds. Prins Charles ontmoette voorafgaand aan de dienst Aneira Thomas. Zij was de eerste baby wier geboorte werd gesteund door de NHS.

  5 juli 2018 - 07:21