×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla op vakantie op Corfu

  Charles en Camilla op vakantie op Corfu

  Prins Charles en echtgenote Camilla zijn samen met onder andere Camilla's zoon Tom Parker Bowles begonnen aan een vakantie op het Griekse eiland Corfu. Dat meldden donderdag Griekse media die het echtpaar woensdag aan het einde van de middag spotte bij aankomst op het vliegveld.


  Vanaf het vliegveld ging het gezelschap per boot naar het landgoed van de Rothschilds in Kerasia, waar de beveiliging flink was opgeschroefd volgens de zakenkrant Naftemporiki. Charles was vaker op het eiland, waar zijn vader in 1921 is geboren.

  Charles en Camilla moeten de koffers al ingepakt hebben toen ze woensdag de bloemenshow bezochten op het konininklijk landgoed Sandringham. Hoe lang ze op Korfoe blijven, is niet bekend. Clarence House, de Londense residentie van Charles, gaat in elk geval op 1 augustus een maand open voor het publiek.

  27 juli 2017 - 19:00