×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla op kookles in Devon

  Prins en hertogin bezoeken River Cottage

  Charles en Camilla op kookles in Devon

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben dinsdag een bezoekje gebracht aan River Cottage, een kookschool en restaurant in Axminster, Devon. Zo twittert Clarence House.


  De bekende tv-chef Hugh Fearnley-Whittingstall gaf de twee een rondleiding. Samen liepen ze door de moestuin dat naast het huis is gelegen. Maar het bleef niet bij een rondleiding alleen, de prins van Wales en zijn echtgenote namen ook deel aan een kookles. Ook werden ze bijgepraat over hoe je kruiden en producten uit de natuur kunt gebruiken in de keuken.

  Daarna woonden Charles en Camilla ook nog een receptie bij. Daar ontmoetten ze verschillende medewerkers van River Cottage. Later in de middag gaan de prins en de hertogin van Cornwall ook nog naar een receptie ter ere van de 100e verjaardag van de plaats Plymouth. Deze ontstond nadat de plaatsen Plymouth, Stonehouse en Devonport werden samengevoegd

  15 juli 2014 - 15:11