×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla ontmoeten Lady Gaga

  Charles en Camilla ontmoeten Lady Gaga

  De Britse prins Charles en zijn echtgenote Camilla waren dinsdagavond te gast bij de jaarlijkse Royal Variety Performance in Londen. Daar ontmoetten ze verschillende popsterren, onder wie Robbie Williams en Lady Gaga.


  Het jaarlijkse gala, dat op een later tijdstip wordt uitgezonden op televisie, wordt gehouden om geld in te zamelen voor de Royal Variety Charity, die zich inzet voor oud-gedienden uit de kunst- en entertainmentwereld. De Britse koninklijke familie is daar standaard bij vertegenwoordigd. Vorig jaar was Prins Harry aanwezig op het evenement, het jaar ervoor gaven zijn broer William en diens vrouw Kate acte de presence.

  Bij de ontmoeting tussen de artiesten en de koninklijke familie, onthulde de hertogin van Cornwall aan Lady Gaga dat zij een bijnaam delen. Camilla vertelde aan de Amerikaanse zangeres, die eigenlijk Stefani Germanotta heet, dat haar kleinkinderen haar ook Gaga noemen.

  Tijdens het gala traden niet alleen Robbie Williams en Lady Gaga op, maar ook Sting en Emeli Sande.

  7 december 2016 - 09:28