×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla omarmend op kerstkaart

  Foto gemaakt in Schotland

  Charles en Camilla omarmend op kerstkaart

  Charles en Camilla hebben een knusse foto gekozen voor hun kerstkaart. De Britse prins en zijn echtgenote pakken elkaar stevig vast op het kiekje. Clarence House deelde de kerstkaart van Charles en Camilla donderdag via Twitter.


  Volgens Britse media is de foto genomen in Schotland, waar Charles en Camilla deze zomer vakantie vierden. Charles draagt een wit overhemd met stropdas, Camilla koos voor meer laagjes en draagt een blouse, trui, jas en shawltje.

  Ook dit jaar staat een simpele boodschap op de kerstkaart van Charles. “We wensen u een heel gelukkig Kerstmis en nieuwjaar”, luidt de tekst op de witte kaart.

  De Britse koninklijke familie verkeert al een tijdje in kerstsferen. Zo kwam vrijwel de hele familie woensdag bijeen op Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth.

  17 december 2015 - 09:41