×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla naar bloemenshow Sandringham

  Charles en Camilla naar bloemenshow Sandringham

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla bezoeken woensdag de bloemenshow in Sandringham in Norfolk. Het is de 133e keer dat de show wordt georganiseerd, staat op de website van het Britse Koninklijk Huis.


  Tijdens hun bezoek lopen de prins en de hertogin van Cornwall rond op het evenemententerrein. Ze spreken daar met standhouders en bezoekers.

  Vorig jaar bezochten prins Charles en Camilla de show in Norfolk ook al eens, er kwamen toen zo'n 20.000 bezoekers op af. De prins van Wales is beschermheer van The Sandringham Estate Cottage Horticultural Society. Deze stichting, dat behoorlijk wat vrijwilligers in dienst heeft, is de organisator van de bloemenshow. De opbrengsten van de show gaan naar goede doelen in de omgeving.

  30 juli 2014 - 11:01