×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla kijken uit naar huwelijk

  Charles en Camilla kijken uit naar huwelijk

  Prins Charles ontkwam er woensdagmiddag voor vertrek naar Griekenland niet aan om van de verzamelde Britse media vragen te krijgen over het aanstaande huwelijk van zijn jongste zoon prins Harry. "Het wordt vanzelfsprekend prachtig”, aldus de prins van Wales. Het wordt een bijzondere dag voor iedereen.”


  Echtgenote Camilla nam in Nice enkele seconden langer om in het voorbijgaan de pers antwoord te geven. Het was "heel fijn" geweest kennis te maken met Meghan Markle, en de bruiloft was "opwindend", zei de hertogin van Cornwall. Een bijzonder jaar was het ook, met een baby voor prins William en volgende week het huwelijk. En er komt nog een huwelijk, en de familie wordt nog verder uitgebreid.  

  10 mei 2018 - 11:18