×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla ‘diep bedroefd’ om overlijden Joan Rivers

  Prins en hertogin waren goed bevriend met Amerikaanse comédienne

  Charles en Camilla ‘diep bedroefd’ om overlijden Joan Rivers

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben in een reactie op het overlijden van Joan Rivers laten weten 'diep bedroefd' te zijn. De prins van Wales en de hertogin van Cornwall waren volgens Express goed bevriend met de Amerikaanse comédienne.


  "Joan Rivers was een buitengewone vrouw met een originele en onvermoeibare geest, een onstuitbaar gevoel voor humor en een enorme levenslust", aldus Charles. "Ze zal enorm gemist worden en is volslagen onvervangbaar."

  Rivers was in 2005 een van de gasten bij de bruiloft van Charles en Camilla. Ook trad ze voor de Britse royals op tijdens een comedygala waarvan de opbrengst naar Charles' liefdadigheidsinstelling The Prince's Trust ging.

  5 september 2014 - 14:27