×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla delen tips om ouderen te helpen

  Op Twitter-account Clarence House staan laagdrempelige manieren

  Charles en Camilla delen tips om ouderen te helpen

  Charles raakte zelf onlangs besmet met Corona, maar maakt het goed. Op het Twitter-account van de prins en zijn vrouw Camilla staan nu naast Corona-updates en dankwoorden richting vrijwilligers ook tips om ouderen te kunnen helpen.


  Het varieert van een boodschapje doen tot een zelfgemaakte kaart sturen. Alle beetjes helpen. Natuurlijk is het stel zelf ook op leeftijd aan het raken, Charles is 71 jaar en Camilla 72 jaar. In het Verenigd Koninkrijk vallen zij dan ook in de risicogroep gedurende de Corona-crisis, die op 70 (en ouder) is vastgesteld.

  Lees ook:

  Het Twitter-account van Clarence House wordt regelmatig gebruikt om goede doelen, nationale adviezen en lof voor bijvoorbeeld mensen die zich inzetten voor de maatschappij te delen. Clarence House is de naam van de woning van het stel. Het is één van de officiële Londense residenties van het Britse hof. Het ligt naast St. James’s Palace.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: Twitter. Beeld: Instagram @clarencehouse, Twitter @ClarenceHouse

  31 maart 2020 - 11:27