×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla bij filmpremière in Londen

  The Second Best Exotic Marigold Hotel

  Charles en Camilla bij filmpremière in Londen

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla woonden dinsdagavond de première bij van de film The Second Best Exotic Marigold Hotel in Londen. De hertogin van Cornwall had zich speciaal voor de première feestelijk gekleed.


  Daily Mail prijst Camilla om haar gekozen outfit. De echtgenote van Charles droeg een lange paars/rode jurk naar de première waarvan de dresscode black tie was. Bij haar japon had Camilla passende sieraden uitgekozen: namelijk oorbellen, een opvallend collier en een armband met diamanten en robijnen. De jurk die Camilla droeg was van de hand van Anna Valentine, zij ontwierp ook de trouwjurk van Camilla.

  Vergeleken met zijn vrouw zag Charles er volgens de krant wat gewoontjes uit. Hij had een zwarte smoking uit de kast getrokken. Terwijl de twee over de oranje loper richting de ingang van het theater liepen, werden ze toegejuicht door het publiek. Daily Mail schrijft dat de ogen van het publiek vooral gericht waren op Camilla en haar mooie outfit.

  Greenwich

  Judi Dench, Maggie Smith en de overige acteurs van The Second Best Exotic Marigold Hotel waren ook aanwezig bij de première.

  Camilla was dinsdagochtend nog aanwezig bij een kunstgalerie in Greenwich. Ze bezocht daar een nieuwe expositie.

  18 februari 2015 - 11:51