×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla bezoeken kust Colombia

  Laatste stop in Zuid-Amerikaans land

  Charles en Camilla bezoeken kust Colombia

  De Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla verlaten het binnenland van Colombia en zoeken vrijdag de kust op om hun bezoek aan het Zuid-Amerikaanse land voort te zetten. De volgende en laatste stop in Colombia is de havenstad Cartagena aan de Caribische Zee.


  In Cartagena houdt Charles de slottoespraak tijdens de internationale conferentie Health of the Oceans. Aan de milieuconferentie doen 100 participanten mee van Colombiaanse overheden, goede doelen en oceaandeskundigen uit Caribische landen. Het congres staat in het teken van het verduurzamen van de maritieme economieën.

  Charles en Camilla zullen zich in Cartagena ook verdiepen in de cultuur en kunst die het noordwesten van Colombia te bieden heeft. Tot slot brengt hij een bezoek aan een marineschip in de haven om een ceremonie bij zonsondergang mee te maken. Hij zal er een vlootschouw afnemen.

  Donderdag bezocht prins Charles met zijn gastheer, de Colombiaanse president Juan Manuel Santos Calderón een militaire basis in La Macarena. Ook de Colombiaanse minister van Defensie Juan Carlos Pinzon was daarbij. Daarna bracht Charles een bezoek aan het Nationaal Park van Macarena.

  Na Colombia zetten de zoon van de Britse koningin en diens echtgenote komende zondag hun reis voort in Mexico. Daar blijven ze nog tot en met woensdag 5 november.

  31 oktober 2014 - 10:43