×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla bezoeken Chinatown

  Ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar

  Charles en Camilla bezoeken Chinatown

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben donderdag een bezoek gebracht aan het Londense Chinatown, ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar. De twee werden begroet door dansers die verkleed waren als Chinese draken.


  Op het officiële Twitteraccount van Clarence House, het kantoor van de prins van Wales, staan foto's van het bezoek. Daarop is onder meer te zien hoe de hertogin van Cornwall Chinese dumplings bereidde. Ook deed ze mee aan een kalligrafiedemonstratie.

  Charles en Camilla verrichtten ook de officiële opening van China Exchange, een organisatie die culturele uitwisseling tussen China en Groot-Brittannië wil bevorderen. Het is een project van Charles' stichting The Prince's Charities Foundation.

  19 februari 2015 - 17:47