×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla bezoeken bloemenshow

  Prins en hertogin in gesprek met standhouders, bezoekers en vrijwilligers

  Charles en Camilla bezoeken bloemenshow

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben woensdag weer de bloemenshow in Sandingham in Norfolk bezocht. Het paar werd warm ontvangen toen het in een koets arriveerde, schrijft de Eastern Daily Press. Charles en Camilla woonden de bloemenshow ook vorig jaar bij.


  De prins en hertogin van Cornwall liepen rond op het evenemententerrein en spraken standhouders, bezoekers en vrijwilligers. De organisatie van de bloemenshow verwachtte dit jaar ruim 20.000 bezoekers.

  Charles kreeg verschillende cadeautjes voor zijn kleindochter prinses Charlotte, het tweede kind van William en Kate dat 2 mei ter wereld kwam. Zo nam de 57-jarige Shelia Clark een teddybeertje met Charlotte's naam mee. Twee jaar geleden nam ze een beer mee voor Charles' kleinzoon prins George. "Ik kom al jaren naar de bloemenshow. Het is zo'n mooi initiatief."

  29 juli 2015 - 14:54