×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla bezoeken BBC

  Ontmoetingen met radiopresentatoren

  Charles en Camilla bezoeken BBC

  Prins Charles en zijn echtgenote Camilla, de Hertogin van Cornwall, hebben dinsdagochtend een bezoek gebracht aan de nieuwe radiostudio's van de BBC in het centrum van Londen.


  Charles en Camilla ontmoetten stafleden van Radio 1, 2, 3 en 4 en de BBC World Service tijdens hun bezoek aan het nieuwe hoofdkwartier van de Britse omroep dat vorig jaar officieel geopend werd door koningin Elizabeth II.

  Bekende radiopresentatoren van de omroep heetten het paar welkom. Daarna kregen ze een rondleiding over Europa's grootste nieuwsvloer en spraken ze met medewerkers over hun rol en de technologie die ze gebruiken. Foto's van het bezoek zijn te zien op de BBC-website.

  Vanuit Londen bedient de BBC tien nationale radiozenders en veertig lokale radiostations. BBC World Service zendt wereldwijd uit in het Engels en 27 andere talen. Volgens de omroep bezoeken Charles en Camilla ook nog commerciële radiostations, waaronder Classic FM, Heart en Capital.

  11 februari 2014 - 13:01