×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles doneert tuinafval voor eco-kleding

  Vin + Omi hebben nu twee collecties gemaakt in samenwerking met de royal

  Charles doneert tuinafval voor eco-kleding

  Prins Charles is niet alleen dol op de natuur, hij gaat er ook zeer bewust mee om.


  De prins werkt samen met het Londense modelabel Vin + Omi door hen tuinafval te doneren, waar de ontwerpers vervolgens duurzame kleding van maken. Het modemerk is zeer vereerd met de bijzondere samenwerking, meldt People.

  “We vinden het geweldig om met prins Charles te werken, het is echt leuk om te doen. Hij is heel betrokken bij alles wat we maken, we hebben een goede band met hem. Hij weet veel van de materialen af. Het is een eer om als pioneer in duurzaamheid gezien te worden, terwijl hij er zoveel kennis van heeft,’ aldus een van de twee oprichters van het merk. “Ik kan soms gewoon niet geloven dat ik met de aanstaande koning van Engeland samenwerk en gesprekken met hem heb over duurzaamheid. Je zou denken dat iemand met zoveel privileges helemaal niet geïnteresseerd is in wat wij doen, maar het tegendeel is waar. Daarbij heeft hij ook nog eens een goed gevoel voor humor, wat erg leuk is.”

  Vin + Omi hebben nu twee collecties gemaakt in samenwerking met de royal. Voor de laatste collectie die tijdens de Londen fashionweek was geshowd waren er onder meer houtsnippers, paardenharen, hortensia’s, brandnetels en wilgen verwerkt in de kleding, wat allemaal gedoneerd was door Charles.

  13 februari 2020 - 12:33