×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles bezorgd om toekomst prins George

  Charles bezorgd om toekomst prins George

  Prins Charles heeft Britse pensioenfondsen opgeroepen zich meer te richten op langetermijninvesteringen, meldt BBC. Volgens de troonopvolger komt de toekomst van de volgende generatie in het geding, waaronder die van zijn kleinzoon prins George.


  Pensioenfondsen zouden nu te veel gericht zijn op kortetermijnresultaten, wat op den duur zou leiden tot een 'rampzalige toekomst'. De fondsen moeten zich dan ook meer bezighouden met duurzame investeringen, zo zegt Charles in een vooraf opgenomen videobericht op een conferentie van de National Association of Pension Funds.

  ''Ik kan jullie alleen aansporen om je menselijke vernuft in te zetten om die innovatieve en creatieve sprong te maken, die de wereld zo hard nodig heeft'', zegt Charles. ''Anders zijn jullie kleinkinderen en die van mij, wat dat betreft, veroordeeld tot een bijzonder rampzalige toekomst.''

  18 oktober 2013 - 11:53