×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles bezoekt slachtoffers storm Dennis

  Prins ziet met eigen ogen hoe groot de schade is

  Charles bezoekt slachtoffers storm Dennis

  Prins Charles heeft vrijdag een bezoek gebracht aan slachtoffers van overstromingen veroorzaakt door storm Dennis.


  De Britse prins reisde af naar de stad Pontypridd in Wales om bewoners een hart onder de riem te steken. Daar nam hij de tijd om te praten en handen te schudden met het toegestroomde publiek.

  Charles zag in Pontypridd met eigen ogen hoe groot de schade door de overstromingen was. Zo bezocht hij onder andere een boetiek en een café die zwaar beschadigd waren door het hoge water. Ook sprak de prins met reddingswerkers die hard aan het werk zijn om mensen die getroffen zijn door de overstromingen te helpen.

  Het Verenigd Koninkrijk werd de afgelopen weken getroffen door de stormen Ciara en Dennis. Vooral Wales kreeg het zwaar te verduren door storm Dennis. Tijdens de storm viel in 48 uur tijd net zoveel regen als er normaal in een maand valt.

  22 februari 2020 - 12:26