×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles bezoekt hulpverleners in Manchester

  Charles bezoekt hulpverleners in Manchester

  Prins Charles en echtgenote Camilla zijn maandag in Manchester waar ze een kijkje gaan nemen in Manchester Arena, waar een maand geleden bij een terroristische aanslag 22 mensen werden gedood en tientallen gewonden vielen. Daarna gaan ze naar het stadhuis, waar een ontvangst wordt gehouden voor hulpverleners en medisch personeel die na de aanslag in actie kwamen.


  Het is al het derde koninklijk bezoek aan Manchester sinds het drama op 22 mei, toen Salman Abedi een bom tot ontploffing bracht na een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande. Onder de slachtoffers waren veel kinderen. Koningin Elizabeth ging enkele dagen na de aanslag naar het Royal Manchester Children's Hospital en prins William bezocht begin deze maand politieagenten die als eersten bij de Arena waren.

  Charles en Camilla krijgen een rondleiding in de Arena en spreken met de staf die op 22 mei aan het werk was. In het stadhuis van Manchester zijn er ontmoetingen met bestuurders en jongeren over de gevolgen van de aanslag op de gemeenschap, waarna er een ontvangst is om hulpverleners en verplegend personeel en doktoren van acht ziekenhuizen te danken voor hun inzet.

  26 juni 2017 - 15:10