×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles bedankte in brief voor slappe lach’

  Charles bedankte in brief voor slappe lach’

  Prins Charles heeft nieuwslezeres Charlotte Green een paar jaar geleden een brief gestuurd om haar te bedanken voor een lachbui. Dat meldt The Telegraph. De prins vond het erg vermakelijk dat Green tijdens een uitzending de slappe lach kreeg.


  In 2008 las Green op BBC Radio 4 een nieuwsbericht voor over de allereerste geluidsopname van een menselijke stem, een versie van het nummer Au clair de la lune. In de uitzending was het geluid te horen, maar de nieuwslezeres had duidelijk iets anders verwacht. Een collega fluisterde in haar oor dat het klonk alsof iemand een bij in een potje had gestopt, waarna Green het op een giechelen zette. Het fragment staat op YouTube.

  De prins van Wales en de hertogin van Cornwall vonden het blijkbaar ook erg grappig, laat Green weten. "Twee dagen later kreeg ik een onzettend leuke brief van prins Charles. Hij schreef 'we bleven allebei lachen tot de tranen over onze wangen rolden' en bedankte me daarvoor." Green deelde de anekdote tijdens een literair festival. Ze was daar om over haar nieuwe boek te vertellen.

  2 oktober 2014 - 12:51