×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine, William en Harry genieten van Commonwealth Games

  Britse royals ontmoeten sporters

  Catherine, William en Harry genieten van Commonwealth Games

  Catherine, de vrouw van prins William, heeft dinsdag tijdens haar bezoek aan het atletendorp van de Commonwealth Games meegedaan aan een wedstrijd. De hertogin van Cambridge speelde een potje 'three tins'.


  De bedoeling van het spel is om drie blikjes om te gooien met een bal, vervolgens moet de deelnemer ernaartoe rennen om de blikjes weer op te stapelen, om er daarna drie keer overheen te springen. Daily Mail schrijft dat Catherine heel blij was toen ze de blikjes omver had gegooid. Haar man, prins William, speelde het spel later ook. Hij nam het op tegen zijn broer prins Harry.

  Tijdens het bezoek aan de plek waar de atleten verblijven tijdens de spelen, maakte het drietal ook een praatje met de Jamaicaanse sprinter Usain Bolt. Prins William speelde ook nog een computerspel met een aantal vrouwen van het Britse hockeyteam. Daily Mail legde dit op een foto vast. Oud-wielrenner Chris Hoy vergezelde het drietal naar het zogenoemde Commonwealth dorp in Glasgow.

  Prins William en zijn vrouw bezochten dinsdag samen met prins Harry voor de tweede dag op rij de Commonwealth Games. Maandag keken ze onder meer naar een boks-, zwem- en hockeywedstrijd.

  30 juli 2014 - 12:15