×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine wil weer aan het werk

  Hertogin van Cambridge hoopt taken komende maand weer op te pakken

  Catherine wil weer aan het werk

  De hertogin van Cambridge, bij het grote publiek beter bekend als Kate, is van plan haar koninklijke taken volgende maand weer op te pakken. Catherine heeft tijdens haar tweede zwangerschap opnieuw veel last van ochtendmisselijkheid, waardoor de echtgenote van prins William afspraken moest afzeggen.


  De 32-jarige hertogin heeft openbare verplichtingen van oktober tot en met de kerst. Een paleisbron vertelde aan People dat ze van dag tot dag bekijken of de gezondheidssituatie van Catherine het toelaat om erop uit te gaan. ''Er zijn afspraken die ze komende maanden graag wil nakomen, maar dat zullen we tegen die tijd beoordelen'', zegt de bron.

  Onlangs moest Catherine een reis naar Malta afzeggen, waar ze de viering van 50 jaar onafhankelijkheid zou bijwonen. Prins William ging in haar plaats. Ook kon ze de Invictus Games van haar zwager prins Harry niet bezoeken. Catherine heeft nog veel rust nodig, maar zou zich inmiddels wel wat beter voelen. De laatste keer dat Catherine in het openbaar verscheen, was op 5 augustus, toen ze met William en Harry tussen de klaprozen van keramiek liep in de drooggelegde gracht rond de Tower of London, waarmee de Britten de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog herdenken.

  In juli vorig jaar beviel ze van haar eerste kind, prins George.

  29 september 2014 - 16:47